IPA Lleida Ponent
IPA Lleida Ponent

Últimes Notícies / Últimas Noticias

ELECCIONS 2020 - ELECCIONES 2020

US INFORMEM QUE EL PROPER DIA 3 DE SETEMBRE ES CELEBRARAN ELECCIONS A JUNTA D’AGRUPACIÓ I A DELEGATS PER L’ASAMBLEA D’IPA CATALUNYA.

 

EL CENS OFICIAL DE SOCIS DE L’AGRUPACIÓ D’IPA LLEIDA-PONENT ES TROBA A DISPOSICIÓ PER QUE ES PUGUI CONSULTAR.

 

PER MOTIUS EVIDENTS DE PROTECCIÓ DE DADES NO ES PUBLICA EL CENS LITERAL. PER CONSULTES PODEU CONTACTAR AMB EL CORREU ipa@ipalleidaponent.org    O   ipalleida@gmail.com .

OS INFORMAMOS QUE EL PRÓXIMO DIA 3 DE SEPTIEMBRE SE CELEBRARÁN ELECCIONES A JUNTA DE AGRUPACIÓN Y A DELEGADOS PARA LA ASAMBLEA DE IPA CATALUNYA.

 

EL CENSO OFICIAL DE SOCIOS DE LA AGRUPACIÓN DE IPA LLEIDA-PONENT  SE ENCUENTRA A DISPOSICIÓN PARA QUE SE PUEDA CONSULTAR.

 

POR MOTIVOS EVIDENTES DE PROTECCIÓN DE DATOS NO SE PUBLICA EL CENSO LITERAL. PARA CONSULTAS PODEIS CONTACTAR CON EL CORREO ipa@ipalleidaponent.org    O   ipalleida@gmail.com .

Notícies / Noticias

Dia 28/04/2016 a la sala Jaume Magre del carrer Bisbe Torres, 2 de Lleida, de 10:00 a 15:00 hores.

Conferència a càrrec del Sots inspector del CNP Sr.  Daniel Garcia Alonso

L'aportació del Soci de IPA serà de 20€, l'aportació del no soci de 40€.

Places limitades, enviar un correu a tir@ipalleidaponent.org demanat ser inscrit al curs, i es rebrà una resposta informant si s'està inscrit a la conferència, i les instruccions per fer la aportació mitjançant ingrés en el compte de IPA Lleida Ponent.

 

 

 

Enfrontaments armats

Día 28/04/2016 de 10:00 a 15:00 horas, en la sala Jaume Magre de la calle Bisbe Torres, 2 de la Ciudad de Lleida.

La conferencia irá a cargo del subinspector del CNP Sr. Daniel Garcia Alonso

La aportación del Socio de IPA será de 20€, la aportación del no socio de 40€.

Places limitades, enviar un correo a tir@ipalleidaponent.org solicitando la inscripción y se responderá si esta aceptada la inscripción y las instrucciones per fer l'aportació mediante ingreso en la cuenta de IPA Lleida Ponent.
 
 
 

Iniciació IPSC

Benvinguts / Bienvenidos

Benvingut a la NOVA PÀGINA WEB de IPA LLEIDA PONENT. Hem intentat fer-la més visual, fàcil de navegar-hi i agradable al visitant. També bona eina de comunicació entre IPA LLEIDA PONENT i tots els que la visitin.

 

Bienvenido a la NUEVA PAGINA WEB de IPA LLEIDA PONENT. Hemos intentado hacerla mas visual, fácil de navegar en ella y agradable al visitante. También un buen instrumento de comunicación entre IPA LLEIDA PONENT y todos los que la visiten.

 

President IPA Lleida Ponent

Servo per amikeco